RASPISAN NATJEČAJ ZA INTENDANTA HNK U ZAGREBU

Tekst: B. Dobrijević

Foto: Emica Elvedji/PIXSELL

Nakon intendantske krize u zagrebačkom HNK Kazališno vijeće Hrvatskoga narodnog kazališta u Zagrebu raspisalo je u petak, 27. kolovoza 2021. natječaj za imenovanje intendanta Hrvatskoga narodnog kazališta u Zagrebu. Natječaj je raspisan temeljem članka 27. Zakona o kazalištima i članka 20., 21. i 23. Statuta Hrvatskoga narodnog kazališta u Zagrebu. Tekst natječaja s uvjetima dostupan je na mrežnim stranicama HNK u Zagrebu.

Natječaj je otvoren 30 dana od njegova objavljivanja a kandidati će biti obaviješteni o  izboru intendanta najkasnije u roku od 45 dana od isteka roka za podnošenje prijava. Intendant  se imenuje na mandat od četiri godine. Osim što je raspisalo natječaj za imenovanje intendanta HNK, Kazališno vijeće i provodi natječaj. Članovi Kazališnog vijeća HNK u Zagrebu su Dušan Ljuština, Mladen Čutura, Marica Mikec, Maja Žarković, Željka Pulig Barišić, Damir Kovač i Dunja Novković.

 

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon