PRVA PRIVATNA SPECIJALISTIČKA ORDINACIJA OTORINOLARINGOLOGIJE U RODNOJ KUĆI RUŽE POSPIŠ BALDANI

Tekst: I. H. L.

Foto: S. H.

Ovih je dana u Varaždinskim Toplicama otvorena prva privatna ordinacija otorinolaringologije na prostoru sjeverozapadne Hrvatske. Specijalističku ordinaciju vodi Neven Turkalj, dr. med. spec. otorinolaringologije, uža specijalnost iz plastične kirurgije glave i vrata. Ordinacija je otvorena u Ulici kralja Tomislava 4, u prostoru rodne kuće operne dive Ruže Pospiš Baldani. Uz ljubazno i stručno osoblje, svaki će se pacijent osjećati ugodno u retro uređenoj ordinaciji te se na kraju zahvata pogledati u ogledalo iz obiteljskog naslijeđa operne pjevačice.

Dr. Turkalj vrši preglede i savjetovanja o bolestima nosa, grla, uha i vrata, konzervativno i kirurško liječenje bolesti nosa, usta i grla, tvorbi kože (madeži-nevusi, ateromi-žlijezde lojnice, tumori kože…), štitnjače, doštitnih žlijezda, žlijezda slinovnica, limfnih čvorova, cisti i drugih bolesti glave i vrata. Isto tako, rade se i stručni estetski zahvati, kirurški i nekirurški, dermalnifileri, botox, PRP.

U ordinaciji se koristi i laser za operacije nosa, čime se često može izbjeći neugodna tamponada i endoskopija, prikaz kamerom, pa pacijent može vidjeti patologiju npr. glasnica na ekranu.

Bez čekanja, svaki će pacijent brzo i jednostavno riješiti svoje probleme glave i vrata u ovom živopisnom povijesnom gradiću uz najviše medicinske standarde i stručni tretman iskusnih liječnika i ansteziologa.

 

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon