PREDSJEDNIK RH POSJETIO VARAŽDINSKI ŠPANCIRFEST

Tekst: N. Jelić

Foto: F. Glas

Predsjednik Republike Zoran Milanović posjetio je u srijedu, 23. kolovoza 2023. u večernjim satima Varaždin gdje je obišao Špancirfest. Špancirfest je jedna od najvećih kulturno-turistička manifestacija u Hrvatskoj po kojoj je Varaždin poznat i izvan granica Hrvatske, a održava se već 25. godinu za redom. Predsjednik Milanović obišao je izlagače na Kapucinskom, Franjevačkom i Trgu kralja Tomislava te u ulici Ljudevita Gaja.

Predsjednik RH obišao je Špancirfest u društvu domaćina iz Varaždina i Varaždinske županije: gradonačelnika i zamjenika gradonačelnika Varaždina Nevena Bosilja i Miroslava Markovića, predsjednika Gradskog vijeća Grada Varaždina Lovra Lukavečkog, predsjednika skupštine Varaždinske županije Josipa Križanića, saborske zastupnice iz Varaždina Barbare Antolić Vupora te direktorice Turističke zajednice Grada Varaždina Jelene Toth. Uz predsjednika Milanovića bila je savjetnica Predsjednika za ljudska prava i civilno društvo Melita Mulić.

 

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon