NESVAKIDAŠNJIM OGLASOM ZA POSAO TRAŽE KANDIDATE ZA TESTIRANJE SEX IGRAČAKA

Tekst: Panopticum

Foto: PickJobs

Vjerovali ili ne, trenutno nesvakidašnji posao na tržištu predstavila je tvrtka iz Zagreba koja oglasom zapošljava parove koji će testirati sex igračke. Neuobičajen oglas je objavljen na platformi PickJobs, a prijaviti se možete putem linka od 26. listopada do 9. studenog 2023. godine. Uz samu prijavu, mole se potencijalni kandati da prilože kratko obrazloženje na koji način smatraju da bi doprinijeli testiranju igračaka za parove i zašto misle da su baš oni idealni za taj posao.

Naime kako navode u oglasu, obzirom na brzu promjenu trendova i potrebu za osiguravanjem najkvalitetnijih proizvoda na tržištu, tvrtka Sky-shop traži pojedince koji će provesti dan testirajući raznolike sexy igračke. Osim što će imati priliku isprobati različite naprave, budući testeri imat će zadatak pružiti povratne informacije kako bi pomogli u poboljšanju proizvoda.

Posao testera igračaka za parove uključuje isprobavanje raznih proizvoda, uključujući igračke i druge proizvode koji poboljšavaju intimnu povezanost. Testerima će biti dodijeljen niz proizvoda za testiranje, a tražit će se ocjena njihove učinkovitosti, zabave i doprinosa odnosu.

Prema oglasu za ovaj zanimljiv posao, idealni kandidati za ovu poziciju su parovi koji su otvoreni za razgovor o svojim potrebama i željama, spremni podijeliti svoja iskustva i povratne informacije te su strastveni prema očuvanju i unapređenju svojih intimnih odnosa.

 

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon