NAJLJENIJI ZNAKOVI ZODIJAKA

Tekst: Panopticum/Pinkvilla

Foto: Dormeo

Pripadnici pojedinih horoskopskih znakova mogli bi postići puno više, međutim njihova ljenost ih sputava u postizanju ciljeva. Naime, iako su izuzetno talentirani i vidno inteligentni pojedini znakovi zodijaka poput stijelca, bika, lava ili vodenjaka ne žele pretjerano raditi i truditi se kako bi postigli vlastite ciljeve u životu.

Bik (od 20. travnja do 20. svibnja)

Bikovi nisu stvoreni za sjedenje u uredu i monoton život, ali nisu ni takvog temperamenta koji bi ih tjerao da naporno rade. Oni su često razmaženi i žele živjeti kao kraljevi, okruženi luksuznom, ali ne žele raditi za to.

Lav (od 23. srpnja do 22. kolovoza) 

Lavovi vole biti u centru pažnje, kreativni su i strastveni, ali ne nužno i vrijedni radnici. Žele da svjetla reflektora budu na njima, ali ne žele pretjerano raditi i truditi se kako bi to postigli. Talentirani su i atraktivni, ali njihova ljenost često zasjenjuje njihove talente.

Strijelac (od 22. studenog do 21. prosinca)

Strijelci ne mogu biti zatvoreni ili se osjećati ograničeni. Žele istraživati, putovati i biti slobodni. Da, rade kako bi zaradili za putovanje, ali ne ulažu nikakav dodatan trud kako bi postali zaposlenici godine. Rade samo zato što moraju.

Vodenjak (od 20. siječnja do 19. veljače)

Vodenjaci imaju velike snove i ambiciozni su, ali slabi su na implementaciji svojih snova i ideja. Imaju plan, ali ga ne žele slijediti. Oštroumni su i inteligentni, ali ne ganjaju ciljeve i nisu predani poslu te se ne vole tjerati da postignu vlastite ciljeve.

 

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon