NAGRADA ZA «BRUJANJE U DRVEĆU»

Nagradu “Sedmica & Kritična masa” za prozu mladih autora do 35 godina osvojila je Jelena Zlatar Gamberožić s pričom “Brujanje u drveću”. Priča Jelene Zlatar Gamberožić plijeni atmosferičnošću te pomnom dramaturgijom uz finale koje se istodobno doima i dovršenim i otvorenim.  Svrha Nagrade ”Sedmica & Kritična masa” za pisce do 35 godina jest istražiti mladu proznu scenu, dati podstrek mlađim autoricama i autorima, te pregled aktualne scene “u sjeni”, kako za publiku Kritične mase, tako i za nakladnike u potrazi za novim autorima. Žiri koji je dodjelio nagradu autorici sačinjavali su Ilijana Malin, Branko Maleš i Damir Karakaš.

jelena

Tekst: Panopticum

Foto: www.hrvatskodrustvopisaca.hr

Nagradu “Sedmica & Kritična masa” za prozu mladih autora do 35 godina osvojila je Jelena Zlatar Gamberožić s pričom “Brujanje u drveću”. Priča Jelene Zlatar Gamberožić plijeni atmosferičnošću te pomnom dramaturgijom uz finale koje se istodobno doima i dovršenim i otvorenim.

Svrha Nagrade ”Sedmica & Kritična masa” za pisce do 35 godina jest istražiti mladu proznu scenu, dati podstrek mlađim autoricama i autorima, te pregled aktualne scene “u sjeni”, kako za publiku Kritične mase, tako i za nakladnike u potrazi za novim autorima. Žiri koji je dodjelio nagradu autorici sačinjavali su Ilijana Malin, Branko Maleš i Damir Karakaš.

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon