LJETNA ŠKOLA O POVIJESTI OKOLIŠA DINARSKOG KRŠA U ORGANIZACIJI SVEUČILIŠTA U LJUBLJANI

Tekst: PMF/Panopticum

Foto: Herk

Međunarodna ljetna škola o povijesti okoliša Dinarskog krša u organiziciji Sveučilišta u Ljubljani održati će se u Sloveniji od 22. do 30 rujna 2023. godine i namijenjena je primarno studentima diplomskog studija, ali se mogu prijaviti i studenti doktorskog studija. Jedna od suradnih institucija u organizaciji slovenske ljetne škole je i Geografski odsjek PMF-a u Zagrebu.

Prema dostupnim uputama, studenti završne godine diplomskog studija također se mogu prijaviti te osigurati financijsku potporu pod uvjetom da u trenutku prijave imaju status studenta.

Ljetna škola će obuhvatiti niz predavanja međunarodnih predavača na engleskom jeziku, zatim praktični rad i terensku nastavu u trajanju od tri dana uz oznaku 3 ECTS. Financijsku potporu za sudjelovanje u ljetnoj školi studentima daje mreža CEEPUS – EcoManAqua. Podsjetimo, Geografski odsjek zagrebačkog PMF-a je dio navedene mreže.

Studentima je pokriven smještaj u Studentskom domu u Sloveniji i dodatna potpora za terenski rad i putovanja te prehranu. Međutim, troškove puta od Zagreba do Ljubljane i natrag je potrebno individualno organizirati.

Prijave se šalju na adresu elektronske pošte: [email protected] zaključno do 31. ožujka 2023. godine. Rezultati odabira će biti poznati do 7. travnja 2023. godine. Nakon toga će izabrani studenti biti pozvani da se prijave preko CEEPUS EcoMan Aqua mreže.

 

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon