LE CORBUSIER I HRVATSKA ŠKOLA ARHITEKTURE

Promocija knjige “Le Corbusier i hrvatska škola arhitekture” Vedrana Ivankovića održati će se u ponedjeljak, 20. lipnja 2016, u 18 sati u Muzeju suvremene umjetnosti (MSU), Avenija Dubrovnik 17, u dvorani Gorgona. Uz autora Vedrana Ivankovića, knjigu će predstaviti i voditelj istraživačkog centra, arhiva i knjižnice Fondacije Le Corbusier u Parizu Arnaud Dercelles, akademik Andrija Mutnjaković i urednik izdanja Krešimir Galović.

Le Corbusier

Tekst: Panopticum

Foto: www.institutfrancais.hr

Promocija knjige “Le Corbusier i hrvatska škola arhitekture” Vedrana Ivankovića održati će se u ponedjeljak, 20. lipnja 2016, u 18 sati u Muzeju suvremene umjetnosti (MSU), Avenija Dubrovnik 17, u dvorani Gorgona.

Uz autora Vedrana Ivankovića, knjigu će predstaviti i voditelj istraživačkog centra, arhiva i knjižnice Fondacije Le Corbusier u Parizu Arnaud Dercelles, akademik Andrija Mutnjaković i urednik izdanja Krešimir Galović.
Goste će uvodnim govorom pozdraviti veleposlanica Republike Francuske u Hrvatskoj gospođa Michele Boccoz i rektor Sveučilišta u Zagrebu prof. dr. sc. Damir Boras.

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon