KNJIGA O ANTIFAŠISTIMA I PROPASTI VJESNIKA

U izdanju tvrtke Spinosaurus j.d.o.o. iz Zagreba iz tiska izlazi dugo očekivana knjiga „Lažni antifašisti ubili su Vjesnik“ novinarke Biljane Bašić. Knjiga pripada žurnalističkoj prozi, a otkriva sve ono što je dovelo do gašenja Vjesnika, uglednog hrvatskog dnevnog lista tijekom 2012. godine. Autorica knjige je insajder i sudjelovala je kao predsjednica novinarske sindikalne podružnice u pokušajima očuvanja Vjesnika. Biljana Bašić dugogodišnja je novinarka, a pisala je za niz medija: Polet, Danas, Vjesnik u srijedu, Slobodnu Dalmaciju, Novi list i Vjesnik, prateći pritom političke, a najviše pravosudne teme. U Vjesniku je provela ukupno 14 godina, zaključno do gašenja lista 2012. godine.

Biljana Bašić

Tekst: D. Sremiš

Foto: www.vecernji.hr

U izdanju tvrtke Spinosaurus j.d.o.o. iz Zagreba iz tiska izlazi dugo očekivana knjiga „Lažni antifašisti ubili su Vjesnik“ novinarke Biljane Bašić. Knjiga pripada žurnalističkoj prozi, a otkriva sve ono što je dovelo do gašenja Vjesnika, uglednog hrvatskog dnevnog lista tijekom 2012. godine. Autorica knjige je insajder i sudjelovala je kao predsjednica novinarske sindikalne podružnice u pokušajima očuvanja Vjesnika.

Biljana Bašić dugogodišnja je novinarka, a pisala je za niz medija: Polet, Danas, Vjesnik u srijedu, Slobodnu Dalmaciju, Novi list i Vjesnik, prateći pritom političke, a najviše pravosudne teme. U Vjesniku je provela ukupno 14 godina, zaključno do gašenja lista 2012. godine.

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon