KARLOVČANKI SANDRI CINDRIĆ ŽUPANIJA STAVILA OTKAZ POD BOR

Tekst: Panopticum

Foto: Maxportal

Prema službenom priopćenju Karlovačke županije objavljenom u četvrtak, 28. prosinca 2023. godine, Sandri Cindrić, koja je uhićena početkom ovovg mjeseca zbog navodnih malverzacija, razriješena je dužnosti ravnateljice Regionalne razvojne agencije Karlovačke županije te joj je uručen izvanredni otkaz ugovora o radu. Iz županije na čijem je čelu dipl. ing. arh. Martina Furdek-Hajdin prilično tajanstveno su naveli da nisu informirani nalazi li biša ravnateljica Sandra Cindrić u istražnom zatvoru ili ne. Također, iz županije najavljuju natječaj za izbor novog ravnatelja.

Podsjetimo, Cindrić je uhićena u prosincu 2023. pod sumnjom na malverzacije u ovršnim postupcima na prethodnom radnom mjestu u Financijskoj agenciji, a nakon toga su ostavke podnijeli svi članovi Upravnog vijeća koji su je imenovali na dužnost ravnateljice Regionalne razvojne agencije. Nakon toga je imenovan novi sastav tog tijela koji je odlučio da se Cindrić smijeni i dobije otkaz, a njezinog zamjenika Krunoslava Kralja imenuje vršiteljem dužnosti ravnatelja do imenovanja nove čelne osobe karlovačke Regionalne razvojne agencije.

 

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon