IZLOŽBA SANDRE RADIĆ PARAĆ U GALERIJI SV. KRŠEVANA U ŠIBENIKU

Tekst: S. Š. Š.

Foto: P. A.

U utorak 27. srpnja 2021. u Galeriji Sv. Krševana u Šibeniku otvara se  samostalna izložba pod nazivom “Unutarnji mostovi” akademske umjetnice Sandre Radić Parać. Izložba ostaje otvorena do 16. kolovoza 2021. godine.

Nakon punih sedam godina života u Berlinu, Sandra Radić Parać ponovno se predstavlja domaćoj publici i to radovima nastalim od trenutka preseljenja u Berlin do danas. Novi ciklus radova broji 21 rad i bit će premijerno predstavljen javnosti upravo na samostalnoj izložbi “Unutarnji mostovi” u Šibeniku.

Posljednju samostalnu izložbu u Hrvatskoj umjetnica je održala 2014. godine u Muzeju grada Trogira nakon čega seli u Berlin te aktivno i predano nastavlja svoje umjetničko djelovanje. Sandra Radić Parać odrasla je na otoku Čiovu, školovala se na Umjetničkoj akademiji u Splitu, aktivno djelovala u Trogiru, a posljednjih sedam godina živi i radi u Berlinu u Njemačkoj.

 

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon