HRVATSKI DANI U SLOVENIJI

Otvorenje “Hrvatskih dana u Sloveniji” održat će se u srijedu, 18. svibnja 2016. s početkom u 17 sati u Knjižnici “Mirana Jarca” u Novom Mestu. Tom prigodom biti će otvorena izložba ilustracija Mojce Svetic Radočaj koja je povodom 60. obljetnice djelovanja Dječjeg odjela Gradske knjižnice “Ivan Goran Kovačić” iz Karlovca ilustrirala naslovnicu brošure i osmislila maskotu karlovačke knjižnice. Osim toga, istog dana u 18 sati održat će se predstavljanje pjesničke zbirke „Široka duša slavonska”, Katice Pavkić Špiranec, u suradnji Knjižnice “Mirana Jarca” iz Novog Mesta i Hrvatske kulturne udruge Novo Mesto.

knjiznica MJ

Tekst: Panopticum

Foto: www.dolenjskilist.si

Otvorenje “Hrvatskih dana u Sloveniji” održat će se u srijedu, 18. svibnja 2016. s početkom u 17 sati u Knjižnici “Mirana Jarca” u Novom Mestu.

Tom prigodom biti će otvorena izložba ilustracija Mojce Svetic Radočaj koja je povodom 60. obljetnice djelovanja Dječjeg odjela Gradske knjižnice “Ivan Goran Kovačić” iz Karlovca ilustrirala naslovnicu brošure i osmislila maskotu karlovačke knjižnice. Osim toga, istog dana u 18 sati održat će se predstavljanje pjesničke zbirke „Široka duša slavonska”, Katice Pavkić Špiranec, u suradnji Knjižnice “Mirana Jarca” iz Novog Mesta i Hrvatske kulturne udruge Novo Mesto.

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon