BRANIMIR GLAVAŠ: BAJIĆ JE KVARAN KAO KVARAN “ZUB”

Tekst: Panopticum

Foto: 7Dnevno

Povodom nedavnih medijskih napisa kojim se najavljuje početak reforme hrvatskog pravosuđa konačnim odlaskom bivšeg Glavnog državnog odvjetnika RH Mladena Bajića iz sustava DORH-a, a i šire, oglasio se komentarom putem društvenih mreža Branimir Glavaš, nekadašnji saborski zastupnik i jedan od osnivača HDZ-a. Njegov komentar donosimo u nastavku teksta i to kako slijedi:

“Ne može on tek tako otići. On za svoja zlodjela koja je učinio hrvatskom pravosuđu po političkom nalogu sa montiranim pravosudnim procesima, lažnim optužnicama, skrivanju korupcije i kriminala političara i tajkuna, kao i namještao progone nevinima ili štitio kriminalce i srpske ratne zločince, jednostavno mora odgovarati.”

Nadalje, Glavaš dodaje: “Pred Bogom, Republikom Hrvatskom ili hrvatskim narodom. Meni je potpuno svejedno pred kime, jer namjerno devastirati hrvatsko pravosuđe je “zločin” protiv Republike Hrvatske, koji treba nužno strogo pravosudno sankcionirati, a svu matrijalnu štetu koju je takvim dugogodišnjim nesavjesnim ponašanjem izazvao, Republici Hrvatskoj i oštećenima u potpunosti osobno namirti.”

Podsjetimo, u javnosti hrvatsko pravosuđe mnogi smatraju jednim od najdisfunkcionalnijih dijelova državnog sustava koja vrvi brojnim problemima. Bilo kako bilo, upravo bi penzioner Bajić uskoro mogao hrvatskoj javnosti precizno pojasniti zašto je samo Ivo Sanader u zatvoru.

 

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon