FESTIVAL „JA BIH… 5 DANA SARAJEVA U ZAGREBU“

Tekst: F. J.

Foto: P.S.

Od 12. do 16. listopada 2021. zagrebačka će kulturna scena odisati duhom Sarajeva. Naime, Galerija Klovićevi dvori, Kino Kinoteka, Napretkov kulturni centar u Bogovićevoj, KIC u Preradovićevoj, bit će poprište zanimljivog kulturno-umjetničkog programa jubilarnog, desetog izdanja festivala “Pet dana Sarajeva u Zagrebu“. Festival i ove godine u hrvatsku metropolu dovodi najvažnije umjetnička imena i najuspješnije profesionalce u području kulture iz susjedne BiH. Svečano otvaranje Festivala održat će se 12. listopada 2021. u Galeriji Klovićevi dvori. Ulaz na gotovo sva događanja je slobodan.

Festival organizira Udruženje za promociju kulture i umjetnosti ‘ja bih’, u suradnji s Hrvatskim kulturnim društvom Napredak, Napretkovim kulturnim centrom, Bošnjačkom nacionalnom zajednicom Grada Zagreba, te Gradom Sarajevom i Gradom Zagrebom.

 

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon