FBI DRMA HILLARY JAČE OD MONICE LEWINSKY

 

Hillary & Co

Tekst: D. Sremiš

Foto: www.thehollywoodgossip.com

Prema posljednjim napisima američkih medija predsjednička kampanja u SAD ulazi u neizvjesnu završnicu nakon što je FBI ponovo pokrenuo istragu protiv demokratske kandidatkinje Hillary Clinton. Naime, iako je FBI dobio jasan naputak od američke ministrice pravosuđa da se drži dugogodišnje prakse te da izbjegne poteze koji bi mogli utjecati na ishod predsjedničkih izbora, direktor FBI-ja je javno objavio novu istragu o korištenju privatne elektronske pošte Hillary Clinton dok je bila državna tajnica SAD.

Da podsjetimo, Hillary vuče repove nikad do kraja okončane i razjašnjene istrage u svom postupanju u slučaju terorističkog napada na američki konzulat u Bengaziju u Libiji 2012. godine, u kojem su poginula četvorica Amerikanaca uključujući veleposlanika. Američka javnost izrazito je senzibilizirana na takvu vrstu domoljubne pogibelji i stradanja, te bi se taj bumerang u svojoj putanji mogao razbiti u finišu predsjedničke kampanje na štetu Hillarry Clinton. Predsjednički izbori u SAD održavaju se 8. studenog 2016. godine, dakle samo za desetak dana nakon izbijanja ove neugodne afere državne administracije. Bilo kako bilo, stječe se dojam da posljednja afera s FBI-jem drma Hillary Clinton mnogo jače nego ne tako davni skandal s ljubavnim trokutom između nje, supruga Billa i Monice Lewinsky.

 

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon