DIZAJNERSKI KUTAK ZA LJUBITELJE KNJIGA

Međunarodno nagrađivana slovenska arhitektonska tvrtka “Dekleva Gregorič arhitekti” kreirala je jedinstvenu policu za knjige koju je predstavila na Venecijanskom bijenalu arhitekture koji se održao od tokom  svibnja 2016. godine. Drvene police koje se sastoje od mnoštva spojenih kutaka djeluju kao zasebne male, privatne sobice na koje možete sjesti, opustiti se uz šalicu kave ili čaja i čitati onu zanimljivu knjigu koju nikako ne stižete pročitati jer je prostor u kojem obitavate bučan i nemate mira ni privatnosti.

zz

Tekst: Panopticum

Foto: www.dezeen.com

Međunarodno nagrađivana slovenska arhitektonska tvrtka “Dekleva Gregorič arhitekti” kreirala je jedinstvenu policu za knjige koju je predstavila na Venecijanskom bijenalu arhitekture koji se održao od tokom  svibnja 2016. godine.

Drvene police koje se sastoje od mnoštva spojenih kutaka djeluju kao zasebne male, privatne sobice na koje možete sjesti, opustiti se uz šalicu kave ili čaja i čitati onu zanimljivu knjigu koju nikako ne stižete pročitati jer je prostor u kojem obitavate bučan i nemate mira ni privatnosti.

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...