DANI SATIRE 2016.

Zagrebačko Satiričko kazalište Kerempuh bit će od 3. do 19. lipnja 2016. domaćinom jubilarnog 40. izdanja najvećeg festivala specijaliziranog teatra “Dani satire Fadila Hadžića”, na kojima će ove godine biti izvedeno 14 predstava, od čega 13 u službenoj konkurenciji. Festival donosi četrnaest naslova iz Hrvatske, Slovenije, Srbije, Bosne i Hercegovine i Makedonije. Trinaest će predstava biti prikazano u službenoj konkurenciji te jedna izvan konkurencije, a očekuje se da će okupiti preko 300 izvođača i sudionika.

03.06.2011., Zagreb - U kazalistu Kerempuh pocelii su Dani satire sa predstavom  Prevaranti. Photo: Anto Magzan/PIXSELL

Tekst: Panopticum

Foto: www.nacional.hr

Zagrebačko Satiričko kazalište Kerempuh bit će od 3. do 19. lipnja 2016. domaćinom jubilarnog 40. izdanja najvećeg festivala specijaliziranog teatra “Dani satire Fadila Hadžića”, na kojima će ove godine biti izvedeno 14 predstava, od čega 13 u službenoj konkurenciji.

Festival donosi četrnaest naslova iz Hrvatske, Slovenije, Srbije, Bosne i Hercegovine i Makedonije. Trinaest će predstava biti prikazano u službenoj konkurenciji te jedna izvan konkurencije, a očekuje se da će okupiti preko 300 izvođača i sudionika.

Službeni program otvara se u petak 3. lipnja 2016. gostovanjem Drame Slovenskog narodnog gledališča Maribor s glazbenom dramom “Zauvijek mladi”, svjetski poznatim hitom švicarskog pisca i glazbenika Erika Gedeona.

U sklopu Festivala održat će se i večernje druženje s kultnim bosanskohercegovačkim piscem scenarija i drama, književnikom, pjesnikom i novinarom Abdulahom Sidranom. Dani satire će završiti u nedjelju 19. lipnja 2016. izvješćem ocjenjivačkog suda i dodjelom nagrada Dana satire Fadila Hadžića.

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon