DANI ČILEANSKE KULTURE U HRVATSKOJ

U organizaciji Udruge OS, od 11. do 14. svibnja 2016. godine održavali su se Dani čileanske kulture pod nazivom «Sjećanje – most između Čilea i Hrvatske». Kulturna manifestacija održavala se pod pokroviteljstvom veleposlanstva Republike Čilea u Republici Hrvatskoj i gradonačelnika Grada Zagreba. Na više lokacija u Zagrebu i Varaždinu  održavale su se besplatne glazbene radionice i pjesničke večeri, a bilo je organizirano i prikazivanje dokumentarnog filma i predavanja. Ova petodnevna kulturna priredba otškrinula je vrata Čilea i približila nam zemlju o kojoj većina naših sugrađana malo zna, a koja je domovina mnogobrojnih uspješnih i uglednih potomaka naših sunarodnjaka i to većinom s otoka Brača.

cile-kultura

Tekst: Panopticum

Foto: www.wish.hr

U organizaciji Udruge OS, od 11. do 14. svibnja 2016. godine održavali su se Dani čileanske kulture pod nazivom «Sjećanje – most između Čilea i Hrvatske». Kulturna manifestacija održavala se pod pokroviteljstvom veleposlanstva Republike Čilea u Republici Hrvatskoj i gradonačelnika Grada Zagreba.

Na više lokacija u Zagrebu i Varaždinu  održavale su se besplatne glazbene radionice i pjesničke večeri, a bilo je organizirano i prikazivanje dokumentarnog filma i predavanja. Ova petodnevna kulturna priredba otškrinula je vrata Čilea i približila nam zemlju o kojoj većina naših sugrađana malo zna, a koja je domovina mnogobrojnih uspješnih i uglednih potomaka naših sunarodnjaka i to većinom s otoka Brača.

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon