CARNET POKRENUO ONLINE USLUGU LIBAR

Hrvatska akademska i istraživačka mreža – CARNet objavila je online uslugu za izradu, objavu i korištenje digitalnog sadržaja primjenjivog u svakodnevnoj nastavi. Usluga se naziva Libar a sastoji se od dvije programske komponente. Sa spomenutim programom osmislite ili izradite i objavite svoje memoare, digitalne nastavne materijale, sabrana djela i nastavne sadržaje, interaktivne digitalne sadržaje, e-knjige i skripte, i to u aplikaciji koja je toliko jednostavna i intuitivna za rad da vam ne treba ničija pomoć.

books-and-internet

Tekst: Panopticum

Foto: www.carnet.hr

 

Hrvatska akademska i istraživačka mreža – CARNet objavila je online uslugu za izradu, objavu i korištenje digitalnog sadržaja primjenjivog u svakodnevnoj nastavi. Usluga se naziva Libar a sastoji se od dvije programske komponente.

Sa spomenutim programom osmislite ili izradite i objavite svoje memoare, digitalne nastavne materijale, sabrana djela i nastavne sadržaje, interaktivne digitalne sadržaje, e-knjige i skripte, i to u aplikaciji koja je toliko jednostavna i intuitivna za rad da vam ne treba ničija pomoć. Digitalni sadržaj kreiran pomoću Libra može sadržavati tekst, slike i multimediju.

Više informacija o novoj usluzi dostupno je na adresi http://www.carnet.hr/libar

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon