ČAČIĆ OSTAJE NA ČELU NARODNE STRANKE – REFORMISTA

Tekst: Panopticum

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL

Nakon 4. Sabora Narodne stranke – Reformisti, održanog u petak, 17. prosinca 2021. u Varaždinu, Radimir Čačić ostaje na čelu najsjevernije hrvatske političke stranke još jedan mandat. Potpredsjednica Reformista i dalje će biti saborska zastupnica i predsjednica saborskog Odbora za informiranje, informatizaciju i medije Natalija Martinčević, a funkciju predsjednice Središnjeg odbora stranke će obnašati Sandra Herman, državna tajnica u Ministarstvu turizma i sporta.

Naime, iako je Čačić na posljednjim lokalnim izborima ove godine izgubio utrku za još jedan mandat na mjestu župana Varaždinske županije, dobio je na Saboru jednoglasnu podršku stranačkih kolega i ostaje predsjednik Narodne stranke – Reformisti. Tom prilikom je Čačić poručio da će Reformisti u sljedeće četiri godine pokušati graditi tješnju suradnju sa strankama građanskog centra s kojima dijele isti svjetonazor i političke vrijednosti.

 

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon