KEREKEŠI NAČELI SULTANSKU VLADAVINU RATIMIRA ČAČIĆA

Tekst: Panopticum

Foto: Varazdinski.hr

Iako Varaždin i susjedni Čakovec trenutno bilježe najviše stope zaraze koronavirusom, kazališno-politička scena bila je medijski intenzivnija od zdravstvenih vijesti iz tih dviju sjevernih hrvatskih županija.

Naime, župan Varaždinske županije Radimir Čačić izjavom “Jadno i pijano…”, te izjavom “Ovakva vrsta uradaka će mi bitno pomoći na izborima”, nije propustio priliku da se putem N1 televizije osvrne na glumce Jana i Ljubomira Kerekeša, koji su kritizirali stroge mjere za suzbijanje širenja zaraze koronavirusom u toj županiji.

Na Čačićevo televizijsko gostovanje osvrnuli su se Kerekeši u video poruci na YouTube kanalu koju su snimili prije nekoliko dana a koja se odnosi na prometnu nesreću sa smrtnim posljedicama koju je Ratimir Čačić s nepoznatom suputnicom izazvao u Mađarskoj i zbog koje je osuđen na godinu dana i deset mjeseci zatvora koju je izdržavao na golf terenima u Valturi nedaleko Pule.

Da podsjetimo, javni prijepori na relaciji glumaca Kerekeš i župana Čačića počeli su kad su u Varaždinskoj županiji uvedene strože mjere, koje je osim Jana Kerekeša kritizirala i voditeljica TTS-a Mia Ivanković, kći trenera Branka Ivankovića.

 

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon