BUENOS AIRES ODBIO TRUMPA

Prema pisanju medija iz Argentine ali i iz drugih zemalja Latinske Amerike, gradske vlasti Buenos Airesa odbile su novoizabranom predsjedniku SAD, Donaldu Trumpu izdati građevinsku dozvolu za gradnju nebodera u argentinskoj metropoli. Mega-građevina pod imenom ‘Trump Office Buenos Aires’ ima 35 katova a nalazi se nedaleko poznatog Obeliska, jednom od najprepoznatljivih dijelova argentinske arhitekture. Kako navode latinsko-američki mediji, nekretnina Donalda Trampa u Buenos Airesu, vrijedna preko 85 milijuna dolara, drugi je po redu arhitektonski monstrum na području Južne Amerike. Prvi Trumpov «tower» nalazi se u resortu Punta del Este na obali Atlantika u Urugvaju. 

D.Trump_B.Aires

Tekst: D. Sremiš

Foto: www.reuters.com

Prema pisanju medija iz Argentine ali i iz drugih zemalja Latinske Amerike, gradske vlasti Buenos Airesa odbile su novoizabranom predsjedniku SAD, Donaldu Trumpu izdati građevinsku dozvolu za gradnju nebodera u argentinskoj metropoli. Mega-građevina pod imenom ‘Trump Office Buenos Aires’ ima 35 katova a nalazi se nedaleko poznatog Obeliska, jednom od najprepoznatljivih dijelova argentinske arhitekture.

Kako navode latinsko-američki mediji, nekretnina Donalda Trampa u Buenos Airesu, vrijedna preko 85 milijuna dolara, drugi je po redu arhitektonski monstrum na području Južne Amerike. Prvi Trumpov «tower» nalazi se u resortu Punta del Este na obali Atlantika u Urugvaju.

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon