JADROLINIJA SE PREDSTAVILA NA TURISTIČKIM SAJMOVIMA U BEČU I NAPULJU

Tekst: F. R.

Foto: Jadrolinija

Protekli vikend u mjesecu ožujku 2023. bio je u znaku dvaju najvećih turističkih sajmova u Austriji i Italiji. Nakon predstavljanja na najvećem bavarskom međunarodnom turističkom sajmu “f.re.e” u Munchenu, Jadrolinija kao najveći hrvatski brodar se predstavila na zahtjevnom austrijskom i talijanskom tržištu.

Austrijski sajam Ferien-Messe održao se od 16. do 19. ožujka 2023. u Beču. Sajam predstavlja najveći međunarodni skup turističe ponude u Austriji za široku i poslovnu publiku, a okupio je više od 500 izlagača iz 70-ak zemalja.

Drugi, talijanski sajam Borsa Mediterranea del turismo (BMT) u Napulju na kojem se također predstavio hrvatski nacionalni brodar, trajao je od 16. do 18. ožujka 2023. te je okupio više od 400 izlagača. BMT sajam je najvažniji međunarodni sajam turističkih profesionalaca na jugu Italije. Među izlagačima su bile brojne nacionalne turističke organizacije, touroperatori, strukovna udruženja, brodari, kruzing i avio kompanije te željeznički prijevoznici.

Jadrolinija predstavljanjem na međunarodnim turističkim sajmovima želi zadržati svoju vidljivost i prepoznatljivost kao najvećeg hrvatskog brodara. Sajmovi su izuzetna prilika za stvaranje novih partnerstava, ali i za održavanjem dobrih odnosa s austrijskim i talijanskim putnicima.

Osim toga, Jarolinija je pripremajući se za nadolazeću turističku sezonu prije nekoliko dana objavila oglase na mrežnim stranicama kompanije za poslove na svojim brodovima. Svi zainteresirani više informacija mogu potražiti putem telefona 051-666179 ili slanjem upita putem elektronske pošte na adresu: [email protected] .

 

 

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon