HRVATSKI NACIONALNI BRODAR NA TURISTIČKOM SAJMU U MUNCHENU

Tekst: Panopticum

Foto: Jadrolinija

Sezona turističkih sajmova je u punom jeku a završava velikom turističkom burzom u Berlinu od 7. do 9. ožujka 2023. kada će biti poznati pokazatelji bookinga za ovu turističku sezonu za sve zemlje svijeta pa tako i za zemlje Mediterana kojoj pripada i Hrvatska. U međuvremenu je počeo najveći bavarski međunarodni turistički sajam “f.re.e” u Munchenu, na kojem je Hrvatska zemlja partner.

Do kraja sajma, odnosno do 26. veljače 2023. očekuje se oko 150 tisuća posjetitelja. Među suizlagačima iz Hrvatske je 27 zajednica i tvrtki a među njima se nalazi i najveći hrvatski brodar Jadrolinija koja će, između ostalog, na sajmu predstaviti i 4 međunarodne linije za koje se karte mogu kupiti putem platforme najvećeg njemačkog autokluba ADAC-a. Jadrolinijin štand je tijekom prvoga dana sajma posjetila i ministrica turizma i sporta, Nikolina Brnjac.

Kako je već poznato ulazak Hrvatske u Schengen i korištenje zajedničke valute eura zasigurno će olakšati ovogodišnja putovanja i posjet Lijepe naše pa Jadrolinija s  razlogom očekuje više njemačkih turista nego lani.

 

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon