ŽENE O ŽENAMA – GRUPNA IZLOŽBA U SAMOBORSKOJ GALERIJI PRICA

Tekst: S. Š. Š./Panopticum

Foto:  P. A.

U sklopu međunarodnog umjetničkog projekta, u utorak, 9. ožujka 2021. u Galeriji Prica u Samoboru održat će se otvorenje međunarodne grupne izložbe “Women about women” (Žene o ženama). Uz organizirano stručno vodstvo kroz postav izložbe s posjetiteljima prilikom otvorenja, biti će organiziran i online prijenos. Izložba “Women about women” okuplja 25 umjetnica i predstavlja jedinstven prostor unutar kojeg umjetnice iskreno i otvoreno progovaraju vlastitim umjetničkim jezikom, različitim izričajima i kroz različite medije objedinjene zajedničkom temom žene.

Izložba ostaje otvorena do 28. ožujka 2021. godine. Radno vrijeme galerije Prica: utorak – četvrtak: 9 – 14 sati, petak: 13 – 19 sati, subota – nedjelja: 10 – 17 sati. Zbog epidemiološke situacije maksimalni broj posjetitelja koji istovremeno može biti u Galeriji Prica je do 25 osoba.

Osim izložbe, u srijedu 10. ožujka 2021. u prostoru Galerije Prica održat će se okrugli stol na temu “Život i mogućnosti djelovanja suvremenih umjetnica u Hrvatskoj danas”. U skladu s epidemiološkim mjerama okruglom stolu će se moći nazočiti u prostoru Galerije Prica, dok će šira javnost okrugli stol moći pratiti i putem video prijenosa na službenim stranicama projekta.

 

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon