ŽELJKA ANTUNOVIĆ OSUDILA BERNARDIĆEVU DISKRIMINIRAJUĆU IZJAVU O ŽENAMA

Tekst: R. F.

Foto: SDP

Čini se kako je predsjednik SDP-a Davor Bernardić svojom posljednom pomalo diskriminirajućom izjavom o ženama koje po njemu ne mogu biti koordinatorice za predstojeće parlamentarne izbore, jer to moraju raditi iskusni muškraci, zabio sam sebi jedan od posljednjih autogolova na mjestu čelnika hrvatskih socijaldemokrata. Nažalost, Bernardić je svojom posljednjom izjavom potvrdio sumnje velikog dijela članstva SDP-a da nije u stanju biti na čelu jedne od najstabilnijih i najutjecajnih stranaka u Hrvatskoj, a kamoli biti pretendent za mjesto budućeg premijera RH.

Osim dežernuh kritičarki ultra ljevice, ali i samog premijera Plenkovića, najozbiljniju javnu kritiku Bernardić je dobio od Željke Antunović koja ga je pomalo u račanovskoj maniri spustila na zemlju.

Da podsjertimo, sve više članova SDP-a zagovara preuzimanje vodstva stranke od strane osobe koja je nekompromitirana i sposobna vratiti stranci stari sjaj, a u tom kontekstu se već duže vremena spominje ime Željke Antunović, bivše potpredsjednice Vlade i ministrice, koju je marginalizirao Zoran Milanović, od kada je i počelo značajno kadrovsko osipanje stranke, a o čemu je već otprije pisao naš portal.

 

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon