ZBOG VELIKOG INTERESA PUTNIKA RYANAIR STIŽE U ZAGREB DVA MJESECA RANIJE OD PLANA

Tekst: O. Pawlonka/Panopticum

Foto: Ryanair

Ryanair je u utorak, 11. svibnja 2021. službenim informacijama glasnogovornice kompanije Olge Pawlonke izvjestio da zbog snažnog interesa hrvatskih putnika otvara svoju bazu u Zračnoj luci u Zagrebu dva mjeseca ranije od planiranog datuma, točnije od petka, 23. srpnja 2021. godine. Povodom toga, Ryanair je uveo u red letenja i u prodaju pustio zrakoplovne karte na još dvije nove linije iz gradova EU prema zagrebačkoj zračnoj luci.

Naime, uz već najavljenih 12 linija, Ryanair će od rujna prometovati direktno prema još dvije destinacije iz Zagreba, i to od 4. rujna 2021. uvodi liniju Zagreb – Malmo – Zagreb koja će u prometu biti dva puta tjedno, utorkom i subotom. Nadalje, od istog datuma uvodi se i linija Zagreb – Dusseldorf – Zagreb, koja će prometovati također dva puta tjedno, utorkom i subotom. Karte za dvije nove linije već su u prodaji putem internetske stranice aviokompanije. Ryanair također navodi kako će navedene linije prometovati i u njihovom zimskom redu letenja.

 

 

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon