ZBOG KORONE ZGDW PONOVO ODGOĐEN ZA JESEN

Tekst: R. F.

Foto: Scuderia Zagreb

Zagreb Design Week (ZGDW), odnosno Tjedan dizajna Zagreb, najveći hrvatski festival dizajna koji se odvija jednom godišnje na više desetaka lokacija diljem Zagreba, a koji se prvotno trebao održati od 19. do 24. svibnja 2020., zbog epidemije koronavirusa pomaknut je na datum od 30. lipnja do 5. srpnja 2020. godine. Međutim, kako pandemija korone još nije gotova, te kako se život vraća u normalu sporije nego što se itko nadao, organizatori su se po drugi puta odlučili pomaknuti festival na jesen u periodu od 1. do 6. rujna 2020. Rok za prijavu na festival je 6. srpnja 2020. godine.

Pokrenut 2014., Festival objedinjuje najveće izložbe dizajna, izložbu fakulteta i škola vezanih za dizajn, konferencije, predavanja, zatim radionice, panele i prezentacije. ZGDW je orijentiran na najširu publiku, a izborom sadržaja i formata nudi aktivnosti za sve dobne skupine i sve razine profesionalnog interesa. Svake godine u programu sudjeluje sve više stranih izlagača i predavača, a festival publici redovito prezentira i dovodi nove trendove i teme u dizajnu, a odabir festivalske teme određuje fokus zanimanja i izbor sadržaja određenog izdanja.

 

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon