ZBOG KORONAVIRUSA ZGDW 2020. POMAKNUT NA 30. LIPNJA

Tekst: Panopticum

Foto: ZGDW

Zagreb Design Week (ZGDW), odnosno Tjedan dizajna Zagreb, najveći hrvatski festival dizajna koji se odvija jednom godišnje na više desetaka lokacija diljem Zagreba, a koji se trebao održati od 19. do 24. svibnja 2020., zbog epidemije koronavirusa pomaknut je na novi datum, i to od 30. lipnja do 5. srpnja 2020. godine. Pokrenut 2014., Festival objedinjuje najveće izložbe dizajna, izložbu fakulteta i škola vezanih za dizajn, konferencije, predavanja, zatim radionice, panele i prezentacije.

ZGDW je orijentiran na najširu publiku, a izborom sadržaja i formata nudi aktivnosti za sve dobne skupine i sve razine profesionalnog interesa. Svake godine u programu sudjeluje sve više stranih izlagača i predavača, a festival publici redovito prezentira i dovodi nove trendove i teme u dizajnu, a odabir festivalske teme određuje fokus zanimanja i izbor sadržaja određenog izdanja.

 

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon