ZAVRŠIO MITAS 4ISLANDS 2019.

Tekst: M. Š.

Foto: MTB

Današnjom, 38 kilometara dugom etapom s 936 metara visinske razlike, a koja se vozila na otoku Lošinju završeno je petodnevno i ujedno jubilarno peto izdanje Mitas 4Islands koje se održalo od 9. do 13. travnja 2019. na  četri sjevernoprimorska otoka. Naime, nakon dva dana provedena na otoku Krku, i po jednog dana na Rabu i Cresu veliko finale utrke odigralo se na Lošinju.

U kategoriji “Men” pobjedu je odnijela ekipa Team Texpa-Simplon a u kategoriji “Woman” pobjedu je zasluženo odnijela ekipa Focus Rapiro Racing – KMC Fruit To Go dok je u “Mix” kategoriji naslov osvojila ekipa Tancacoaching – energijateam.com. U kategoriji “Master” pobjedu je odnijela ekipa Speed-Way Team.

Iako je MTB ekipa iz Hrvatske bilo relativno malo valja spomenuti sve one koji su se usudili, a potom i završili utrku u nimalo jednostavnim uvjetima i itekako izazovnom terenu. Sportsku spremnost pokazali su prije svega Boris Basta, Domagoj Milaković, zatim Serđo Peruško i Denis Bukovac, Robert Gelo i Dražen Oreščanin te Joško Fržop, Zoran Perić i Ivica Mesarić, Paula Vrdoljak i Ivo Krajnović, Tomislav Katalenić i Velimir Kokot.

 

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon