ZAPOČINJE VII. ZRIN FESTIVAL 2021.

Tekst: Panopticum

Foto: Ars Organi Sisciae

U Zrinu, rodnom mjestu Nikole Šubića Zrinskog, u subotu 29. svibnja 2021. nastupom Zagrebačkih solista započinje bogat glazbeni i multimedijalni kulturni program – 7. Zrin Festival. Detaljan program festivala po danima, od 29. svibnja do 6. lipnja 2021. donosimo u prilogu teksta. Veći dio festivalskog programa moći će se pratiti uživo na festivalskim internetskim stranicama i putem društvenih mreža, a ulaz na sva događanja je besplatan. Ovisno o epidemiološkim mjerama ulaz posjetiteljima biti će ograničen samo u zatvorenim prostorima, odnosno biti će potrebno rezervirati svoje mjesto u publici.

Festival se održava pod pokroviteljstvom Ministarstva kulture i medija RH, a organizator festivala – Udruga Ars Organi Sisciae ovogodišnjom festivalskom sezonom obilježava 15 godina djelovanja na području Sisačko-moslavačke županije i Sisačke biskupije.

 

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon