ZAPLOVIO BROD KULTURE 2017.

Tekst: R. F.

Foto: www.rab.hr

Kulturno-turistička manifestacija ‘Brod kulture i gastronomije’ obići će od 29. srpnja do 4. kolovoza 2017. godine, na svojoj ovogodišnjoj, jedanaestoj ljetnoj turneji, sedam destinacija na Jadranu.
Prva postaja bit će Makarska, a slijede Postira na Braču (30.7), Trogir (31.7), Pirovac (1.8.), Zadar (2.8.), Sveti Filip i Jakov (3.8.) te za kraj Rogoznica, 4. kolovoza 2017.

Ove će godine uz besplatna kulturna događanja, veliku knjižaru na otvorenom, promocije knjiga i pisaca, predstave za djecu, radionice čitanja i pisanja, biti održane promocije i degustacije hrvatskih prehrambenih proizvoda tvrtki partnera.
Večernja besplatna predstava za djecu Boca-Coca’ održavati će se od 20.30 sati, a riječ je o edukativno-interaktivnoj predstavi koja promiče svijest o prednosti staklene ambalaže. Osim toga, program donosi i večernje plesne točke uz latino glazbu, u izvedbi plesnog para Petre Novosel i Silvija Fresla iz plesnog studija Bylatino.

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon