ZAMOR MATERIJALA – HRVATSKA PORNO ZVIJEZDA ODUSTALA OD SVJETSKOG PRVENSTVA U SEXU

Tekst: Medjimurski.hr

Foto: Sloverotika

Uoči nadolazećeg svjetskog prvenstva u seksu koji se uskoro održava u Španjolskoj, hrvatska predstavnica Marija Zadravec javila se svojim pratiteljima na društvenim mrežama, donasi lokalni portal www.medjimurski.hr, čiju objavu prenosimo, i to kako slijedi:

“Dragi moji prijatelji i fanovi, ovog utorka počinje dugo očekivano svjetsko prvenstveno, svakodnevno dobivam puno poruka od vas kada sve ovo počinje, no moram vas obavjestiti da moj ulazak na svijetsko prvenstveno zasad nije siguran, što ne znači da će tako i ostati, te da kasnije možda i uđem na prvenstvo i iskusim “grupu smrti” kako vi to volite reći.

Pošto sam europska prvakinja od strane organizatora mi je omogućeno sudjelovanje na svjetskom prvenstvu, tako da zasad kada me neće biti na samom početku natjecanja podrške izvana će naravno biti, dok se to možda ne promijeni mojim ulaskom kao natjecatelj, ali za sada je nažalost tako iz mojih osobnih razloga.

Ovo sam napisala iz razloga da znate iz prve ruke, prije nego se počinju širiti razne dezinformacije. Ako se šta promijeni biti ćete obaviješteni na vrijeme. Organizaciji i natjecateljima želim dobar i uspješan početak, puno sreće, zabave i vruće dane na prekrasnoj lokaciji u Španjolskoj”, poručuje Marija Zadravec putem društvenih mreža.

 

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon