ZAGREBAČKO SVEUČILIŠTE OBJAVILO NATJEČAJ ZA REKTOROVU NAGRADU

Tekst: B. Dobrijević

Foto: UNIZG

Sveučilište u Zagrebu objavilo je u četvrtak, 18. veljače 2021. na svojoj internetskoj  stranici Natječaj za dodjelu Rektorove nagrade za akademsku godinu 2020./2021. Rok prijave na Natječaj je srijeda, 30. lipnja 2021. godine. Prijava radova za Nagradu obavlja se popunjavanjem odgovarajućih obrazaca na mrežnoj stranici Sveučilišta u Zagrebu:  https://apps.unizg.hr/rektorova-nagrada/.

Za Rektorovu nagradu radovi se mogu prijaviti u šest kategorija: za individualni znanstveni i umjetnički rad (jedan ili dva autora), za timski znanstveni i umjetnički rad (tri do deset autora), za individualni ili timski znanstveni i umjetnički rad u području translacijskih istraživanja (jedan do deset autora), za “veliki” timski znanstveni i umjetnički rad (više od deset autora), za posebne natjecateljske uspjehe pojedinaca ili timova (na prijedlog čelnika sastavnice ili rektora) te za društveno koristan rad u akademskoj i široj zajednici (na prijedlog čelnika sastavnice ili rektora).

Sveučilište navodi kako na temelju rektorove odluke i Pravilnika o dodjeli Rektorove nagrade pravo prijave na Natječaj imaju svi studenti preddiplomskih, diplomskih te integriranih preddiplomskih i diplomskih studija Sveučilišta u Zagrebu.

Kao i prethodnih godina, planirano je organiziranje izložbe radova dobitnika Rektorove nagrade, a sažetci svih nagrađenih radova, na hrvatskom i engleskom jeziku, bit će objavljeni na mrežnim stranicama Sveučilišta.

 

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon