ZAGREBAČKI SDP OSTAO BEZ TAJNIKA

Tekst: D.S.

Foto: www.sdp.hr

Tajnik zagrebačkog SDP-a Dominik Etlinger u utorak, 20. srpnja 2017. je pismom predsjedniku SDP-a Davoru Bernardiću, te njegovom ovlašteniku za Zagreb Saši Molanu podnio ostavku. Kao razloge ostavke Etlinger navodi izostanak komunikacije i konkretnih zadataka nakon završetka lokalnih izbora, te ističe kako ne želi biti na funkciji zbog funkcije, te da to mjesto prepušta osobi koja će imati povjerenje ovlaštenika da tehnički odradi mandat do završetka procesa unutarstranačkih izbora.

Etlinger ističe kako smatra da osobe koje se bore za nove funkcije trebaju prije napustiti stare, te da ne želi da se funkcija tajnika dovodi u negativan kontekst predstojećih unutarstranačkih izbora, te da se potencijalno dovodi u svezu s mogućim zloupotrebama.

Sada već bivši tajnik zagrebačkog SDP-a i aktualni kandidat za predsjednika je iskoristio priliku da se zahvali na dosadašnjoj suradnji, a ostavku i pismo je poslao i svim članicama i članovima gradskog odbora kojima je također zahvalio na suradnji, povjerenju i podršci, te se ispričao za moguće greške u dosadašnjem radu.

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon