ZAGREBAČKI SAJAM NAUTIKE 2024

Tekst: Panopticum

Foto: ZV Nautika

Od 14. do 18. veljače 2024. godine u Zagrebu se održava 31. po redu sajam Nautike, odnosno jedini kontinetalni sajam nautike u Hrvatskoj, na kojem će se predstaviti ljubiteljima mora brojna nova plovila iz hrvatskih brodogradilišta, ali i plovila stranih proizvođača. Interes za nautički sajam pokazuje i brojka od 25 tisuća posjetitelja koji svake godine razgledaju sajam.

Prema najavama, posjetitelje očekuje vrhunska ponuda jahti, glisera, čamaca, kajaka, gumenjaka, brodskih i vanbrodskih motora, opreme za ronjenje, jedrenje i druge sportove na vodi, promocija novih brodova i nautičke opreme na hrvatskom tržištu, atraktivna izložba nautičke fotografije, prekrasni primjerci hrvatske tradicijske brodogradnje u drvu.

Osim toga, svoje usluge ponudit će mnogobrojne hrvatske marine, čarter tvrtke, brodogradilišta te agencije, klubovi, institucije i udruženja vezana za nautiku i nautički turizam.

Pripremljen je i aktualan stručni program, a izdvajamo konferenciju pod nazivom “Edukacija skipera i sigurnost plovidbe na Jadranu“, zatim zanimljivi panel “She & Sea – žene u nautici“ te networking događanje na kojem će se prezentirati “Mogućnosti za mlade u nautičkoj industriji“.

 

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon