NAJAVLJEN ZAGREBAČKI PROSVJED „NE RODNOJ IDEOLOGIJI“

Tekst: K. A.

Foto: G. Z.

U Zagrebu je 28. lipnja 2024. s početkom u 17 sati na Trg bana Josipa Jelačića najavljeno održavanje prosvjeda pod nazivom „NAŠA DJECA, NAŠ ODGOJ – NE RODNOJ IDEOLOGIJI“. Prosvjedom se pozivaju građani da se zauzmu za djecu i vrijednosti koje baštini hrvatska kultura. Zahtjevi organizatora u kojima poručuju da nikada neće biti roditelj 1, roditelj 2, spol X ili nešto ono, biti će upućeni Vladi RH kao i gradskoj vlasti koja je pobornik LGBT agende u gradu Zagrebu.

Naime, dolaskom na vlast Tomaševića i “Možemo” nametanje rodne ideologije kao i LGBT agende postaje nepodnošljivo. Zahtjevi su zabrana vješanja zastava duginih boja na javnim mjestima, trgovima i objektima državnih ustanova.

LGBT zastava nije državna ni službena zastava RH, stoga njezino isticanje na javnim mjestima se smatra nametanjem manjine većini građana RH. Isto tako traži se deratifikaciju istanbulske konvencije u dijelu rodne ideologije.

Nadalje, traži se zabrana nametanja rodne ideologije kroz medije, škole, vrtiće, obrazovne institucije i državne televizije. Svjedočimo kako je državna televizija emitirala crtani film “Drske djevojke” djeci i to po pet puta dnevno. Navedeni crtani serijal osim što nameće djeci rodnu ideologiju, promovira promjenu spola. Većina građana u RH se ima pravo ovome protiviti i zaštiti djecu od LGBT agende, stoji u pozivu na prosvjed kojim se pozivaju građani da dođu i da ga podrže.

Nitko toj manjini ne brani izbor seksualne orijentacije. U privatnosti svoga doma mogu biti što žele – binarni, nebinarni, ovo, ono, X, Nemo, patkica, mačkica, pas, ali nemaju pravo nametati društvu to  javnim i obveznim, stoji u priopćenju organizatora.

Što radi i koji je cilj LGBT agende moglo se nedavno vidjeti na Euroviziji koja je više nalikovala na Sodomu i Gomoru, nego na glazbeni događaj. Za većinu građana u Lijepoj Našoj obitelj su majka, otac, djevojčica i dječak, zaključuje se u pozivu na prosvjed koji potpisuje Alin Kavur i organizacijski odbor prosvjeda.

 

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon