ZAGREBAČKA DJECA SLABIJEG IMOVNOG STANJA ODLAZE NA BESPLATNO LJETOVANJE U CRIKVENICU

Tekst: Panopticum

Foto: Grad Zagreb

Zagrebački Gradski ured za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom i ove godine organizira besplatno ljetovanje za vrijeme trajanja ljetnih školskih praznika, djeci građana Zagreba koji nisu u financijskoj mogućnosti osigurati njihov odmor na moru a sukladno Odluci o socijalnoj skrbi. Grupa zagrebačke djece autobusnim prijevozom kreće na sedmodnevno ljetovanje u srijedu, 4. kolovoza 2021. godine u odmaralište „Stoimena“  u Crikvenici s polaskom ispred Poglavarstva grada Zagreba.

Kao i prijašnjih godina, ljetovanje se provodi u odmaralištima Zagrebačkog Holdinga d.o.o. Podružnica „Vladimir Nazor“, u trajanju od 7 dana. Djeci je za vrijeme boravka na moru osiguran puni pansion, odnosno smještaj u odmaralištima uz cjelodnevni pedagoški rad i nadzor stručnih suradnika, zatim 24 – satna zdravstvena skrb u suradnji sa najbližom zdravstvenom ustanovom, te mnoštvo odgojnih, obrazovnih, kulturnih i zabavnih sadržaja.

 

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon