ZAGREB POSTAO ZAPUŠTENA EUROPSKA PRIJESTOLNICA

Tekst: Panopticum

Foto: J. Z./Možemo!

Zastupnik u zagrebačkoj Gradskoj skupštini i predsjednik Mladeži HDZ-a, Maksimilijan Šimrak je četvrtak, 24. kolovoza 2023. izjavio da je Zagreb postao zapuštena europska prijestolnica na što se, kaže, ne bi trebalo naviknuti jer građani izdvajaju značajan dio novčanih sredstava za adekvatnu gradsku uslugu te je pozvao gradonačelnika Tomaševića da se krene baviti poslom.

“Kako se najavljivalo, očekivali smo barem minimalni pomak u dvije godine vlasti Tomislava Tomaševića. Ipak, dobili smo prelijevanje iz šupljeg u prazno uz popularno prebacivanje krivice”, izjavio je predsjednik Mladeži HDZ-a i zastupnik u zagrebačkoj Gradskoj skupštini Maksimilijan Šimrak.

Nadalje, Šimrak  kaže kako bezidejnost i kasne reakcije aktualne gradske uprave vidimo čim se osvrnemo oko sebe.

“Pogledajte samo kako izgledaju ulice i parkovi u Zagrebu – obrasli travom. Ako strateška odluka nije uzgajanje alergena, onda grad jednostavno ne radi dobro svoj posao”, zaključio je Šimrak, te još jednom pozvao zagrebačkog gradonačelnika Tomislava Tomaševića da se “krene baviti poslom za koji je izabran”.

 

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon