YOUNG DIPLOMATS FORUM 2016.

Pri Ministarstvu vanjskih i europskih poslova RH  održan je specijalistički program pod nazivom ,,Young Diplomats Forum”, koji se okviru VII. izdanja tog međunarodnog programa odvijao u Hrvatskoj od 12. do 16. rujna 2016. godine. U programu, koji se po prvi puta odvijao u Hrvatskoj, sudjelovalo je oko 80 polaznika iz više od 40 zemalja. Sve polaznike navedenog programa u okviru MVEP-a Republike Hrvatske primio je i tehnički ministar vlade RH, Miro Kovač.

MVEP_RH

Tekst: D. Sremiš

Foto: www.mvep.hr

Pri Ministarstvu vanjskih i europskih poslova RH  održan je specijalistički program pod nazivom ,,Young Diplomats Forum”, koji se okviru VII. izdanja tog međunarodnog programa odvijao u Hrvatskoj od 12. do 16. rujna 2016. godine.

U programu, koji se po prvi puta odvijao u Hrvatskoj, sudjelovalo je oko 80 polaznika iz više od 40 zemalja. Sve polaznike navedenog programa u okviru MVEP-a Republike Hrvatske primio je i tehnički ministar vlade RH, Miro Kovač.

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon