WORKSHOP GREEN FRANCE 2016.

Workshop Green France je jedini specijalizirani workshop o turizmu u prirodi u Francuskoj. Profesionalni događaj namijenjen je promicanju ponude turizma u prirodi različitih francuskih pokrajina i povezivanju francuskih i međunarodnih turističkih profesionalaca a održati će se 17. listopada 2016. godine u Clermont-Ferrandu. Na izdanju workshopa Green France očekuju se učesnici iz više od 15 zemalja s 80 distributera iz Francuske i inozemstva, specijaliziranih za aktivnosti u prirodi i aktivni odmor. Osim toga, najavljuje se preko 70 francuskih izlagača a organizatori očekuju tokom workshopa oko 1000 ugovorenih poslovnih sastanaka.

Green France

Tekst: Panopticum

Foto: www.atout-france.fr

Workshop Green France je jedini specijalizirani workshop o turizmu u prirodi u Francuskoj. Profesionalni događaj namijenjen je promicanju ponude turizma u prirodi različitih francuskih pokrajina i povezivanju francuskih i međunarodnih turističkih profesionalaca a održati će se 17. listopada 2016. godine u Clermont-Ferrandu.

Na izdanju workshopa Green France očekuju se učesnici iz više od 15 zemalja s 80 distributera iz Francuske i inozemstva, specijaliziranih za aktivnosti u prirodi i aktivni odmor. Osim toga, najavljuje se preko 70 francuskih izlagača a organizatori očekuju tokom workshopa oko 1000 ugovorenih poslovnih sastanaka.

Od ukupnog broja sudionika workshopa oko 50 izlagača sudjelovat će iz aktivnoga turizma i aktivnosti na otvorenome poput Green accommodation, zatim agencija za prihvat turista, iz ustanova parkovi i jezera, razni alpinistički klubovi, te agencije specijalizirane za seoski turizam, a prije službenog početka workshopa biti će organizirane i info-ture.

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...