WMO OBJAVIO NATJEČAJ ZA IZBOR FOTOGRAFIJA ZA SVJETSKI METEOREOLOŠKI KALENDAR 2020.

Tekst: Panopticum

Foto: WMO

Svjetska meteorološka organizacija (WMO) sa sjedištem u Genevi i ove je godine raspisala natječaj za fotografije koje će biti objavljene u njihovom kalendaru za 2020.  godinu.

U WMO-u se nadaju se da će ovaj natječaj biti najbrojniji i najbolji do sada jer sljedeće godine WMO slavi 70 godina od osnutka. WMO očekuju kvalitetne i umjetničke fotografije koje dočaravanju zadivljujuću ljepotu i snagu vremena kao i našeg okoliša. Na natječaj su dobrodošle i fotografije koje ilustriraju temu Svjetskog meteorološkog dana 2020. pod nazivom „Klima i voda“. Svi zainteresirani samostalno prijavljuju svoje radove direktno na stranicama WMO-a zaključno do 15. kolovoza 2019., dok će rezultati natječaja biti objavljeni 16. rujna 2019. Kao agencija Ujedinjenih nacija, WMO želi u kalendaru postići geografsku zastupljenost svih regija na Zemlji.

Informacije s propozicijama natječaja WMO dostupne su ovdje, a prijava za natječaj ovdje.

 

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon