WINDROSE AIRLINES ZAPOČEO IZRAVNE LETOVE KYIV – ZAGREB

Tekst: Panopticum

Foto: K. B.

U nedjelju, 4. listopada 2020. u Zračnoj luci Franjo Tuđman obilježen je dolazak novog zrakoplovnog prijevoznika Windroseairlines na liniji Kyiv-Zagreb-Kyiv. Zrakoplovna kompanija Windroseairlines prva je koja će iravnom linijom povezivati glavne gradove Kyiv i Zagreb.

Prigodna svečanost u povodu inauguracijskog leta održana je u prostoru međunarodnog odlaska Zračne luke Franjo Tuđman na kojoj su nazočili: Oleksii Reznikov, potpredsjednik Vlade i ministar za pitanja reintegracije privremeno okupiranih teritorija Ukrajine; Nikolina Brnjac, ministrica turizma i sporta RH teVasyl Kyrylych veleposlanik Republike Ukrajine u Republici Hrvatskoj sa suradnicima. Svečanost je završila zajedničkim rezanjem torte i fotografiranjem, uz pridržavanje svih epidemioloških mjera.

Windroseairlines najveća je ukrajinska charter kompanija sa sjedištem tvrtke u Kyievu te matičnom zračnom lukom Boryspil. Osnovana je 2003. godine, a obavlja čarter letove do odredišta u Europi i Bliskom Istoku. Windroseairlines će Kyiv i Zagreb povezivati dva puta tjedno, srijedom i nedjeljom, zrakoplovom Embraer ERJ-145 kapaciteta 48 sjedala.

 

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon