WELCOME SPRING FESTIVAL 2019.

Tekst: D. S.

Foto: www.zagreb.hr

Welcome Spring Festival 2019. tradicionalno otvara sezonu uličnih festivala u Zagrebu te svake godine stavlja naglasak na jedan segment u okolišu na koji otpad negativno utječe.  Stoga je ovogodišnja tema “TLO – dragocjeni i neizostavni okolišni medij i izvor hrane”. Ove godine od 25. travnja do 5. svibnja 2019. Trg J. J. Strossmayera postaje proljetna oaza i interaktivna učionica u kojoj će posjetitelji kroz zabavne, edukativne i kulturne sadržaje učiti o ozbiljnoj i zahtjevnoj temi gospodarenja otpadom.

U nizu predavanja, profesori s Agronomskog, Prirodoslovno-matematičkog i Rudarsko-geološko-naftnog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu te udruge koje djeluju na području zaštite okoliša i prirode, mlade će podučavati karakteristikama i značajkama tla, otpadu u tlu, otpadu kojeg svakodnevno kupujemo i stvaramo kao i o važnosti recikliranja i ponovne upotrebe.

 

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon