ŠKARE OŽBOLT: U KAMPANJU ULAŽEM SVOJ ZARAĐENI NOVAC I NEMAM MENTORA

Tekst: Panopticum

Foto: HRT/V. Š. O.

Vesna Škare Ožbolt je u nedjelju, 25. travnja 2021. na društvenim mrežama objavila popis donatora za njezinu gradonačelničku kampanju za Zagreb. Popis donacija odnosi se na vremensko razdoblje od 10. veljače do 23. travnja 2021. godine. U nastavku donosimo njezinu objavu, i to kako slijedi:

“U posljednje sam vrijeme izložena fabriciranom napadu HDZ-ovog kandidata za gradonačelnika grada Zagreba, Davora Filipovića, koji uporno plasira u javnost priče kako iza mene stoje veliki moćnici i postavlja pitanje tko su moji donatori, tvrdeći da iza mene stoji milijunska kampanja.

Svi oni koji prate moju kampanju mogli su primijetiti da sam bila sustavno ignorirana u sredstvima javnih priopćavanja, za razliku od, primjerice, Tomaševića, kojeg se izrazito forsira u medijima ili Filipovića, čiji se svaki biser prikazuje urbi et orbi. Moje poruke teško dopiru preko medija do javnosti i birača. Kako je sve to već puno puta viđeno u političkoj povijesti Hrvatske, i meni svakako predvidljivo, s najavom kampanje sam odlučila krenuti preko jumbo plakata, koje sam platila svojim novcima. Posebno naglašavam, svojim novcima! To je differentia specifica u odnosu na moje protukandidate, koji se financiraju iz proračuna države i grada Zagreba.

U svakom sam slučaju odvažna, jer iza mene ne stoje stranke, ni stranački novac, ni crne blagajne, ni javna poduzeća, a niti strane organizacije. Pa tako sam i svoja, jer ulažem svoj zarađeni novac i nemam mentora.

Pozivam Davora Filipovića da predoči svoje donacije i koliko je osobnog novca uložio u svoju kampanju. U prilogu je popis donacija koje su zabilježene do današnjeg dana, a s objavom donacija nastavit ću i dalje. Za razliku od ostalih kandidata, ja nemam što kriti.”

 

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon