VOZNI PARK PP PAPUK OBNOVLJEN NOVIM EKO AUTOBUSOM

Tekst: R. F.

Foto: PP Papuk

U godini obilježavanja dvadesetog jubileja Parka prirode Papuk, PP je bogatiji novim ulaganjem u turističku infrastrukturu. Naime, PP Papuk postao je od mjeseca studenog 2019. vlasnik novog autobusa kojim će biti moguće povezivati sva područja Parka prirode te posjetiteljima omogućiti da prilikom jednog posjeta posjete što više njegovih lokacija.

Novi autobus PP Papuk je oslikan prepoznatljivim fotografijama i motivima Parka prirode i biti će na raspolaganju svim školama, udrugama, agencijama i ostalima koji žele uslugu prijevoza i u potpunosti zadovoljava najstrože norme u dijelu emisije štetnih plinova te je prilagođen za prijevoz osoba s invaliditetom. Vozni park PP Papuk je obnovljen u sklopu projekta „Geopriče UNESCO geoparka“ koji se financira putem programa „Promicanje održivog korištenja prirodne baštine u nacionalnim parkovima i parkovima prirode“. Naime, Papuk se s razlogom diči biološkom i geološkom raznolikošću i kulturnom baštinom, na dlanu nudi ljepote koje nikoga ne ostavljaju ravnodušnima i zbog kojih mu se posjetitelji uvijek rado vraćaju, a novim autobusom do papučkih ljepota moći će se brže i jednostavnije.

 

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon