VICAN I DUKIĆ POTPISUJU SPORAZUM O SUFINANCIRANJU GRADNJE ZADARSKOG SVEUČILIŠTA

Tekst: R. F.

Foto: UNIZD

U skladu s Odlukom Gradskog vijeća Grada Zadra, u prostorijama Rektorata Sveučilišta u Zadru u petak, 22. svibnja 2020. upriličit će se potpisivanje Sporazuma o sufinanciranju troškova gradnje u provedbi projekta Studentski smještaj i prehrana u Novom kampusu Sveučilišta u Zadru ukupne vrijednosti preko 81 milijun kn. Sporazum će potpisati prof. dr. sc. Dijana Vican, rektorica Sveučilišta u Zadru i dr. med. Branko Dukić, gradonačelnik Grada Zadra.

Da podsjetimo, Gradsko vijeće Grada Zadra je na zamolbu Sveučilišta u Zadru za sufinanciranje projekta od 14. listopada 2019. donijelo Odluku o sufinanciranju troškova gradnje u provedbi projekta „Studentski smještaj i prehrana u Novom kampusu Sveučilišta u Zadru“ na sjednici održanoj 14. studenoga 2019. godine. Odlukom je određeno da će Grad Zadar sufinancirati ovaj projekt u ukupnom iznosu od 6.236.223,70 kn. Odluka je donesena jednoglasno te je time zaokružena financijska konstrukcija za ovaj iznimno važan projekt za Sveučilište u Zadru i za Grad Zadar.

 

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon