VESNA BALENOVIĆ: ZAŠTO GRMOJA O AFERI INA TEŠKOJ 250 MLRD KUNA ŠUTI KAO RIBA?

Tekst: Vesna Balenović

Foto: Maxportal

Zašto je Nikola Grmoja i njegov MOST naglo zašutjeo kao nijema “riba” i “glava bez jezika” nakon mog iscrpnog i debelo dokazanog i argumentiranog svjedočenja na antikorupcijskom vijeću 21. 2. 2023. godine? Zašto nije podigao galamu kao inače? Tko ga je stopirao i zašto? Puno sam očekivala i razočarao me!

Umjesto da je podigao cijelu Hrvatsku samnom na noge za toliku nezabilježenu pljačku milenija i prodane INE, za toliki zločin prema građanki koja je sve to dokazala i trpi nezapamćeni 22 godine teror, on je naglo zašutjeo i nestao? Video imate, pogledajte ga ponovo!

Što se to čudesno dogodilo našem mesiji “s Neretve” i samozvanom spasitelju i najvećem Zviždaču u RH?

Možda su mu se ukazala dva bivša predsjednika NO INE Davor Štern i Damir Vanđelić s kojima je otvorio sezonu svjedočenja o INA-i, naravno u revijalnom slavodobitnom stilu u Saboru? Tada se tražila stolica više! Kada sam ja svjedočila nije bilo nikoga! Taj dvojac mi je nakon dokaza Vlade iz 2009. i DORH-a od 2011. da sam u pravu vezano uz pljačku INE, zabranio povratak u INU i uskratio moje obeštećenje! Možda je Grmoja bio nečim motiviran da od tog dana zašuti o meni zauvijek. On istinu zna!!

Sada samo priča kao papiga i baba u bolesti “o plinu za cent”, Vujnovcu, Škugoru, aferi iz 2022. težine 1 milijardu kuna, a o aferi INA težine 250 milijardi kuna šuti kao riba! Selektivni pristup ne pali, dapače sramote se!

Prodaja INA-e iz 2003. u režiji koalicije SDP i HNS, je za profesora povijesti očito predaleka povijest, a matematika i brojevi mu nisu jača strana! Inače bi znao da je broj 250 puno veći od broja 1!

Kada me pozovu javno u Sabor, sve te Karoline, Peđe, Sandre i Dalije i podrže me javno, onda ću toj ljevici zaista vjerovati! Šteta za Grmoju! Imao je šansu samnom puknuti u sridu, dobiti ogromno povjerenje građana, ali promašio je metu i pogodio u ništa! Šutnja se nečim plaća!

Zašto su to učinili on i Petrov najbolje znaju! U svakom su se slučaju obrukali pred narodom i pali na ispitu kao “zrele kruške”. Tužno!

 

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon