VESNA BALENOVIĆ: SABOTIRANJE TURUDIĆA OD STRANE MILANOVIĆA I OPORBE UZROKOVANO JE STRAHOM OD UHIĆENJA MINISTARA I POLITIČARA, PREMIJERA I PREDSJEDNIKA RH

Tekst: Vesna Balenović

Foto: Davor Puklavec/Pixsell

Koja blamaža! Zašto Zoran Milanović 2015. dok je bio premijer nije bio Zviždač kad je imao saznanja o družbi Turudić & Mamić? Mogao je prijaviti te ljude 2015., i Ivana Turudića i Zdravka Mamića. Mudro je šutjeo i podvio rep.

Sada kada svima njima gori pod petama, mnogima iz oporbe da Turudić polovicu tih oporbenih bijednih ministara i političara, premijera i predsjednika RH ne pohvata, nastao je nezapamćeni urnebes i ludilo na rangu histerije.

Zašto se za Veleizdajnika nacionalnih interesa Mladena Bajića nisu radile provjere SOA-e? A “mućak” je bome itekakav! Taj gospodin Veleizdajnik Mladen Bajić drmao je DORH-om pune 22 godine. Nikog živog nije optužio za uništenu Hrvatsku i učinjen čin Velizdaje nacionalnih interesa RH prodane INA-e u periodu 2001.-2024. Nije dlaka s glave pala Liniću, Mesiću, Račanu, Čačiću, Dragičeviću, Josipoviću, Vrdoljaku…, čuvao ih je itekako.

E , moj narode… Ne dajte se preveslati od nikoga. Koliko je Mladen Bajić “klao” Zviždače i naše obitelji i koliko je izdevirao moj život? Davio me je pošteno! Od DORH-a je učinio “groblje” Zviždača. Jedina sam ga tužila 2004. godine za nerad i tražila sam njegovu smjenu i to onda kad je bio u punom sjaju. Dokument ste svi vidjeli.

Žalosno je gledati, koliko se nepotrebno blamira i trsi naš predsjednik RH Zoran Milanović da sabotira ustoličenje Ivana Turudića. Bilo bi ljepše da nam objasni zašto mi ne odgovara na moje pismo iz 2013., 2022. i 2024. Neki dan je izjavio da će obranit svakog Zviždača koji ukaže na korupciju i doživi progon. Opet laže! Zašto bježi od tog odgovora?

Zato, jer čuva i štiti lopove iz SDP stranke i HNS. Nemam šta ni dodat ni oduzeti, jer je sve skupa toliko jadno, da mi se gadi što sam i ovo morala napisati. Ali pravedna jesam pa mi moj “kantar za pravdom” i moralom ovo nalaže. Mogu i Mladena Bajića opet izabrat, meni je baš svejedno i tako je sve u Hrvatskoj nepovratno nestalo.

 

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon