VELEPOSLANIKU IZRAELA PREDSTAVLJEN VIROEXPO

Tekst: D. S:

Foto: HGK

U Hrvatskoj gospodarskoj komori u Zagrebu, održano je u utorak, 12. ožujka 2019.  predavanje NJ. E. Ilana Mora, veleposlanika Države Izrael u Republici Hrvatskoj o hrvatsko-izraelskim odnosima, a koje je HGK organizirala u suradnji s Veleposlanstvom Države Izrael i Hrvatsko-izraelskim poslovnim klubom. Okupljenima su se uvodno obratiti Luka Burilović, predsjednik Hrvatske gospodarske komore, te Saša Missoni, predsjednik Hrvatsko-izraelskog poslovnog kluba.

Tom prigodom Milan Vanđura direktor HGK – Županijske komore Virovitica, predstavio je Ilanu Moru, veleposlaniku Države Izrael u Republici Hrvatskoj 24. Viroexpo međunarodni sajam gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede u Virovitici  koji se održava od 15. do 17. ožujka 2019. godine, a Veleposlanik je, na upućeni poziv, potvrdio da će posjetiti Virovitičko-podravsku županiju.

 

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon